I'm Sharing, I'm Happy

Kandıra Kaymaz Araman İlkokulu öğrencileri, "I'm Sharing, I'm Happy (Paylaşıyorum, Mutluyum)" isimli eTwinning Projesi ile kültürümüzü tanıtıyorlar.

13.02.2023 173

4. sınıf öğrencilerimizin katıldığı projemiz PAYLAŞMAK temalı bir projedir. Kültürel yemeklerin, gelecekle ilgili hayallerin, favori şarkıların paylaşıldığı projede sokak hayvanları ile de yemeklerimizi paylaştık.  İtalya, İspanya ve Portekizli proje ortaklarımızla online görüşmeler yapıp kendi tasarımımız olan kitap ayraçları hediye ettik.

Kandıra Kaymaz Araman İlkokulu öğrencileri, İngilizce öğretmenleri Coşgun Çağılcı eşliğinde, İspanya, İtalya ve Portekiz ortaklı  "I'm Sharing, I'm Happy (Paylaşıyorum, Mutluyum)" isimli eTwinning projesinde yer aldı. Her ay farklı bir etkinlikle kültürümüzü tanıtan minikler, aynı zamanda proje ortağı Avrupa ülkeleri hakkında da bilgi sahibi oluyorlar.

13-02-2023

Kaynak: https://www.kandiraninsesi.com/haber/paylasiyorummutluyumprojesiilekulturumuzutanitiyorlarh20160.html